Selecteer een pagina

LID WORDEN VAN TRADITIONAL COLLECTIVE

Traditional Collective heeft leden met diverse achtergronden. Zo zijn er leden die Traditional Collective als enige hobby hebben of nog actief zijn bij een andere vereniging. Dit is mogelijk omdat we in de basis alleen op de eerste en de derde dinsdag van de maand repeteren. Afhankelijk van optredens en projecten, kunnen extra repetities ingepland worden. Dit gebeurt altijd in overleg met de leden.  

Met deze flexibiliteit zijn we uitermate geschikt voor mensen die willen blijven musiceren, maar niet meer de drukke agenda willen hebben van een regulier korps. Bij Traditional Collective streven we ernaar om tussen de vier en zes keer per jaar op te treden. Naast de optredens en repetities is het enige wat vragen dat er thuis geoefend wordt. Zo verloopt elke repetitie zo efficiënt mogelijk.

Speel je dwarsfluit, piccolo of een slagwerk instrument? Aarzel niet en kom een keer kijken tijdens onze repetitie. Wil je meer weten? Laat het weten in het contactformulier hieronder. Wees welkom!

CONTACT

Stel hier al je al vragen over boekingen en evenementen. Ook voor informatie over lidmaatschap van de vereniging kan je hier terecht. We komen graag met je in contact.

Oefenlocatie
Truerderdyk 4H
9051 JC Stiens

Postadres
Julianalaan 41
8931 AB Leeuwarden

9 + 4 =