Selecteer een pagina

WAT DOET TRADITIONAL COLLECTIVE?

FIFE AND DRUM CORPS

Als Fife & Drum Corps bestaat de bezetting bij de melodiesectie uit C-gestemde dwarsfluiten en piccolo’s. Bij het slagwerk bestaat de bezetting uit touwgespannen snaredrums en bassdrums. Zowel de uitstraling als de klank dragen bij aan een traditionele allure.

MUSIC ENSEMBLE

Traditional Collective is meer dan alleen een Fife & Drum Corps. Sinds ons bestaan hebben we meer projecten gedaan dan reguliere optredens zoals een parade en/of taptoe. Dit doen we graag en we zijn hier dol op. Bij elk project wordt er gekeken hoe we het exclusiever kunnen maken. Hiervoor wordt alles uit de kast getrokken. Denk hierbij aan percussie, drumstel, back-tracks en/of samenwerkingen met dj’s, orkesten, bands en dansgroepen.

EDUCATIE

Sinds de oprichting is het meerdere keren per seizoen voorgekomen dat Traditional Collective een presentatie en demo gaf. Hierbij is elke setting denkbaar zoals een symposium, clinic, masterclass, college of workshop. De demo houdt in dat de kennis en ervaring wordt gedemonstreerd met een optreden. Hierdoor wordt elke presentatie een waar feest met impact!

STAFF

Staffleden zijn de mensen die voor de artistieke invulling verantwoordelijk zijn. De inhoud wordt samen met de leden bepaald en ingestudeerd.

Peter Vulperhorst

Peter Vulperhorst

Slagwerk/Artistiek Leider

Andries Renema

Andries Renema

Melodie

Jordano da Silva Piloto

Jordano da Silva Piloto

Choreograaf

ORGANISATIE

Traditional Collective is een jonge vereniging die in 2015 is opgericht. Alle taken die bij een vereniging komen kijken worden intern opgevuld. Dit zijn veelal spelende leden. Wil je vrijwilliger of bestuurslid worden? Laat het ons weten via het contactformulier onder aan deze pagina.  

Peter Vulperhorst

Peter Vulperhorst

Voorzitter

Jordano da Silva Piloto

Jordano da Silva Piloto

Secretaris/Public Relations

John Hartholt

John Hartholt

Penningmeester

CONTACT

Stel hier al je al vragen over boekingen en evenementen. Ook voor informatie over lidmaatschap van de vereniging kan je hier terecht. We komen graag met je in contact.

Oefenlocatie
Truerderdyk 4H
9051 JC Stiens

Postadres
Julianalaan 41
8931 AB Leeuwarden

11 + 8 =